CELOVITOST NA ENEM MESTU

kovaštvo Grašič - Vrata

Naše osrednja dejavnost je izdelava ročno kovanih izdelkov. Želimo, da izdelki predstavljajo bistvo vaših želja in nekaj na kar boste vedno lahko ponosni.

kovaštvo Grašič - Nadstrešek

Vsi izdelki so izbrani po tehtnem premisleku in so namenjeni dolgoletni uporabi. Zaščiteni so proti koroziji in različnim vremenskim vplivom ter plod visoke tehnične dovršenosti.

kovaštvo Grašič - Ležalnik

Za vse izdelke ponujamo doživljenjsko zagotovilo. Skozi vse generacije obstoja je bilo naše glavno vodilo ustvarjanje nečesa, kar se po svojih lastnostih razlikuje od povprečja.

Kaj nas ločuje od drugih

1.

Vaše želje so vedno na prvem mestu.

Dom je prostor, kjer družina pride skupaj in preživi najlepše trenutke dneva. Ne želimo izdelati zgolj kosa opreme, temveč dati temu predmetu življenje, izdelati izdelek, ki predstavlja svojo edinstvenost, vam olajša vsakodnevna opravila in je le-ta izvor novih idej, navdiha in ponosa.

2.

Mladi kot jedro napredka v prihodnje.

Zavedamo se, kako pomemben vir uspeha predstavljajo mladi za nadaljnji razvoj organizacije, zato veliko pozornosti namenjamo njihovemu izobraževanju, praktičnemu usposabljanju, projektnemu delu in mentorstvu. Znanje predstavlja moč le tedaj, ko si ga delijo naši zaposleni.

3.

Znanje in dolgoletna tradicija.

Želimo biti del uspešnih organizacij, ki raje ustvarjajo nove priložnosti, kot pa sledijo ustaljenim trendom in navadam. Vedno nam je izziv izdelati nekaj novega, nekaj povsem različnega in vam želimo predstaviti edinstven produkt, ki bo vaše življenje zaznamoval za vedno.

Poslanstvo

kovaštvo Grašič - Poslanstvo

Okolje, kjer ideje postanejo resničnost.

Naše poslanstvo je na podlagi dolgoletnih izkušenj in znanj, vaše želje spreminjati v stvarnost, vam z načrtnim vodenjem in kreativnim pristopom omogočati celovito opremljenost prostorov ne glede na njihovo oddaljenost ali velikost.

NAŠI IZDELKI SO RAZTAVLJENI TUDI NA STRANI PRIVATEJOYSPACE.com

kovaštvo Grašič - Notranja ograja

Delo je rezultat številnih ljudi, skupnosti, ki nam je omogočila delovanje.

V naši kovačnici lahko izdelujemo izdelke katerekoli velikosti, zahtevnosti ali oblik. Glavni poudarek dajemo predvsem na izpopolnjevanju zaposlenih.

Ogled STRANI
kovaštvo Grašič - Zunanja ograja

Ustvarjanje prostorov, ki jim je skupna udobnost in privlačnost.

Ustvarjamo izdelke v katerih se prepleta skupek tradicije in modernosti. S svojim delom želimo izboljšati okolje, kjer ljudje živimo in delujemo.

Ogled STRANI